Luke 19: Rodrigo Villagra

  • av

Rodrigo Villagra er dagens nisse i luka! For noen år siden ønsket vi en ny kontrabassist til CornelisCabaret, og fikk tips om en argentiner jeg bare hadde hørt litt om – og obervert at han var ganske aktiv i så mange sjangere. Stagre og Hermansen er jo som et gammelt ektepar på godt og vondt, og det kan sikkert være vanskelig å være tredjemann med en så inngrodd duo. Allerede ved første øvelse så jeg og Rolf på hverandre og tenkte likt: «han der er vi i slekt med»! Rodrigo er latinamerikaner helt ut i sine blåsvarte hårtupper, en herlig fyr født uten filter og en energisk bassist – akkurat som vi liker!

GÆERN er ordet jeg vil beskrive Don Villagra med, kun ment positivt. Han er klin gæern både på scenen, i garderoben og ikke minst bak rattet!!! Det måtte altså en fyrrig mafioso fra pampasen for å matche Stagre/Hermansen i sett og sinn – vi elsker kjemien vi har sammen.

Visste du at CornelisCabaret har 15-årsjubileum i august neste år? Og Rodrigo er selvskreven bassist og mannen som tar seg av sikkerhetsreglene ombord i Najaden – da kan ingen føle seg trygge…!