Close

NOEN AV KUNDENE TIL ALEXANDER

NORDEA - LO - GJENSIDIGE FORSIKRING - DNB - SPAREBANK1 - ØSTFOLD FYLKESKOMMUNE - BORG BRYGGERIER - SYKEHUSET ØSTFOLD - LEGEFORENINGEN - TANNLEGEFORENINGEN - KINGSRØD TRANSPORT - XL BYGG - ØSTFOLDHALLENE - FREDRIKSTAD KOMMUNE - SUNWING JYLLING - ADVOKATFORENINGEN

VISIT FREDRIKSTAD & HVALER

Visit Fredrikstad og Hvaler benytter ofte Alexander til ulike oppdrag for kunder. Både turgrupper, bedrifter og private selskaper har stor glede av hans sterke røst og gode historier når han har guider, er toastmaster eller sanger og musiker.

Alexander er allsidig, fleksibel og alltid godt forberedt. Han leser situasjoner og gjester svært godt, og oppnår alltid god kontakt.

Vi anbefaler ham varmt!

Maya Nielsen, Turistsjef Visit Fredrikstad & Hvaler


MODUL EVENT / SYD:VENT

Vi har samarbeidet med Alexander Hermansen på events og konferanser i flere år.

Han har hatt mange ulike oppgaver, alt fra å være toastmaster, underholder eller konferansier, til å spille ulike roller i flere av våre event-konsepter. 

Det er alltid en fornøyelse å jobbe med Alexander. Han leser sitt publikum godt og vi får alltid gode tilbakemeldinger fra våre kunder!

Tor Rustad, Modul Event & Conference/ SYD:VENT

VISIT ØSTFOLD

Jeg har anbefalt og booket Alexander Hermansen til små og store konferansegrupper siden 2008, og jeg gjør det fortsatt.

Det har vært oppdrag som konferansier, toastmaster, underholdning, historisk vandring, teambuilding. Det blir like vellykket hver gang, fordi Alexander er så allsidig, kunnskapsrik, dyktig og fleksibel. Han sørger for god stemning og er en perfekt «icebreaker» som sørger for å binde sammen faglig program og underholdning.

Jeg har på det varmeste anbefalt å booke Alexander. Etter arrangementer har kundene ofte sendt epost og takket for at de ble anbefalt å bestille Alexander. Ofte hørt: Han ble prikken over I´n på et ellers vellykket arrangement. Det er bare å booke!

Bente Jæger, daglig leder Visit Østfold

INSPIRATION EVENT

I forbindelse med et event så vi etter en skuespiller /sanger som kunne formidle en spesiell historie på en troverdig måte.

Vi fikk tips om Alexander Hermansen og etter et kort møte skjønte vi at han var rette mann. Hans evne til å sette seg inn i og forstå oppgaven var utrolig proft. Han skrev selv manuset til historien og fremførte det med bravur, og i tillegg kan mannen synge!

Alexander Hermansen er en historieforteller av rang!

En fornøyelse å samarbeide med og gleder meg til neste gang!

Trine Rygh-Johansen
Senior rådgiver og partner
Inspiration Event Communication AS