Close
FOREDRAG

De senere årene har Alexander vært benyttet som foredragsholder i diverse temaer. Han gjør både historiske foredrag om alt fra Fullriggeren Najaden til kjente kulturpersonligheter, men også med temaer på bestilling.

Sist høst holdt han feks. foredrag på «Verdensdagen for psykisk helse» med erfaringer fra eget liv, både i karrieren og privat.

I sjangeren motivasjonsforedrag for næringslivet blander han inn egen musikk og humor som i sine konserter.

KONSERTER

Alexander har flere konsertprogram på repertoaret til en hver tid, og gjør disse på små og store scener rundt i Norge. «I samma båt», «CornelisCabaret», «Lucidor» og «Mads Berg Skolesangboka» er eksempler på dette.

Enkle produksjoner alene eller med et par musikere, og alltid lun og trivelig stemning med kombinasjonen musikk og fortelling.


UNDERHOLDNING

Alexander gjør et stort antall events og annen underholdning for næringslivet i løpet av året. Dette er stort sett utdrag fra en av hans produksjoner, innslag som stort sett varer ca 30 min – og gir en fin konsertopplevelse og et kjærkomment avbrekk.

Kurs, konferanser, julelunsjer, åpningsseremonier og jubileer er anledninger for et hyggelig innslag med Hermansen.

Ta kontakt!

KONSEPTER

ALEXANDERS ARK

Dette er et univers for store og små barn bestående av mange rare dyr i en skute, styrt av en fargerik kaptein!

Prosjektet består så langt av konserter/forestillinger, innspilt musikk, nettbasert julekalender, web-side og spill og app’er!

Alexanders Ark A/S utvikler Alexanders åndsverk videre på ulike plattformer.

DANSEBANDET HERMANZ

Verdens eneste svenske danseband fra Norge. Alexander er frontfigur og en av opphavsmennene, og bandet kommer i 2016 med sitt første album. Singelen «Äntligen» var sommeren 2015 på Sveriges største dansebandliste, og er spilt på radio over hele Norden.14. juli 2016 står gruppa på scenen på Norges største dansebandfestival i Sel i Gudbrandsdalen.

Øvrige medlemmer er Svein Dag Hauge, Ole Petter Hansen Chylie, Rino Johannesen og Tom Rønningsveen.

NISSENATT

Et spennende vandreteater i mørket for hele familien, som har vært spilt hver jul i Fredrikstad siden 2005!

Alexander er manusforfatter, instruktør, produsent og skuespiller i denne produksjonen.

Er så langt sett av 8 500 små og store!

SINATRA

I flere år feiret Alexander Frank Sinatras fødselsdag 12.12. sammen med The Livin’ Jazz Orchestra!

Da var det på med smokingen og sløye swing-rytmer bølget seg utover salen.

Produksjonen benyttes også andre steder som åpne konserter og events.

CORNELIS CABARET

Alexander er regnet som en av de aller fremste tolkerne av Cornelis Vreeswijks musikk, og har turnert med dette repertoaret i Norge og Sverige i snart 20 år.

Hver sommer fra 2005-15 ble CornelisCabaret spilt i Fredrikstad for fulle hus, og var i denne perioden en av de største publikums-suksessene i Østfold. Etter en liten pause var det comeback i 2017, og nå spilles CornelisCabaret hver sommer igjen. Billettsalget til august 2019 har allerede startet! 

SCHEEL/TORDENSKIOLD

Alexander har i en årrekke guidet og ledet grupper på besøk i Fredrikstad Festning og på Isegran som enten Commandant Scheel eller Viceadmiral Tordenskiold. Guidingene med disse figurene er fleip og fakta i skjønn forening – historieformidling og underholdning av ypperste klasse! Omvisningene kan også utvides til helaften med toastmaster og underholdning i samme stil!

I forbindelse med NRK’s Anno er det også utviklet andre aktiviteter over samme lest! Passer for grupper fra 10-200 personer!!