Luke 10: Dennis Storhøi

  • av

Luke 10: Dennis Storhøi.

Dennis snakket jeg med første gang tidlig på 90-tallet. Det var i telefon, jeg hadde forsøkt å få tak i ham på et Oslo-nummer i flere uker, og endelig svarte han. Jeg presenterte meg høflig og spurte om han kunne undervise meg i teater. Han svarte like høflig…. nei. 

Flere år senere møttes vi igjen, han husket ikke den historien lenger, men visste godt at faren min het Tom og hva jeg hadde utrettet. Siden har vi samarbeidet flere ganger, og det er like hyggelig som det er bra. Å spille mot Dennis veier opp for de timene jeg aldri fikk med ham, jeg lærer fortsatt!! 

Ordet jeg vil gi Dennis overrasker kanskje, jeg vil beskrive ham som en KOSING! Det skjønner vi guttane fra Kråkerøy hva betyr. Han er rett og slett en kosing å være sammen med, og det er gjort på 5 sekunder å få tonen med ham igjen – selv om det kanskje er et år siden sist vi så hverandre. 

Visste du at Dennis sørget for at jeg fikk dubbe-jobben i legendariske «Gjengen på taket»? Dennis foreslo meg, jeg foreslo Kalle, Kalle lanserte Heidi osv. Og brått var hele gjengen fra Østfold samlet i verdens kuleste serie. 

Prekas snart, Dennis – det blir ille koselig.