Luke 15: Cathrine Iren Iversen

  • av

Luke 15: Cathrine Iren Iversen.

Dette er en stor dag, for i dag skal jeg presentere selveste Cathrine Iversen! Cathrine og jeg har samrbeidet og vært venner i 20 år, og det har jaggu vært en lang og fargerik reise. 

Første gang vi skulle spille og synge sammen var i et bryllup til et felles vennepar som nå er skilt for lengst, og det jeg husker best fra forberedelsene til den jobben var at jeg fikk akutt magesjau på en øvelse. Dette er en lenge bevart hemmelighet, men om Cathrine frøver å memorere – kan hun kanskje huske at jeg var litt rar på slutten av øvelsen. Det var i mine foreldres hus, det var sommer, jeg satt i shorts – og fikk så plutselige behov at jeg ikke turde reise meg fra krakken under hele øvelsen. Ikke fulgte jeg henne til døren når vi var ferdige heller, jeg turde ikke! Så snart hun hadde gått, løp jeg mot toalettet. Og beklager å måtte si det: jeg rakk ikke frem. 

Nok om, det – det er Iversen det dreier seg om i dag. LYTTENDE er ordet jeg vil beskrive Cathrine med, ingen er så god å samtale med av mine venner som henne. Også merker hun når det er noe, da slår radaren hennes inn, og hun ringer AKKURAT når du trengte det som mest. Og slik vet jeg hun er for mange. Vi er nok også mange som ikke er like flinke til å gi det samme tilbake til deg, Cathrine – men vi skal bli bedre!! 

Nå er det snart JuleKonserten i Onsøy Kirke og Kråkerøy Kirke, og dere over 800 som har kjøpt billett kan glede dere til å høre Iversens klokkeklare røst. Og jeg er en av de heldigste, jeg står nærmest! Visste du forresten at Cathrine alltid er presis til avtaler? Nei, ikke jeg heller…!