Luke 23: Erik-André Hvidtsten

  • av

Luke 23: Erik-André Hvidsten

Det er lille julaften! Og i kveld går dagens kollega på scenen for siste gang denne julen, etter en hinsides rekke med julekonserter og show i Norge og Finland. Erik-Andre Hvidsten er artisten så klart, og ikke bare er han det – han er mitt søskenbarn! Eller jeg er hans, det kan sikkert diskuteres. Hvidsten og Hermansen er to vidt forskjellige personer og artister, men vit det mitt søskenbarn: Jeg har dyp respekt for det du presterer, og for eksempel din satsing som juleartist er bare å ta av seg nisselua for! 

FORBEREDT er Hvidsten alltid, og det ordet jeg kommer på når jeg skal beskrive ham som yrkesperson. Han er god til å øve, pugger tekster som få andre og er i det hele tatt disiplinert fra start til mål i ett hvert prosjekt. Det gjør omgivelsene trygge, og Erik-Andre selv blir så trygg at han har energi til å skape liv og moro for de rundt seg.

Visste du at Hvidsten og Hermansen startet på «scenen» sammen da vi var 10 og 13 år gamle? Da laget vi scene av isoporblokker i garasjen til foreldrene hans, og der han sang pene sanger – parodierte jeg Sylfest Strutle! Lite er forandret, nå er vi 42 og 45 år – og fortsatt driver vi med det samme. God Jul, kjære søskenbarn – og lykke til med siste konsert!