Luke 24: Rolf Stagre

  • av

Luke 24: Rolf Stagre

Og på selveste julaften presenterer jeg selveste Rolf Stagre! Det har vært vanskelig å plukke ut 24 gode kolleger til denne framsnakkings-kalenderen, jeg kunne skrevet om 240!!! Men en ting var jeg bestemt på fra starten av: Rolf skulle bli selveste nissen i den siste uken. 

Rolf og jeg har samarbeidet i snart 24 år, og det har vært hundrevis av små og store oppdrag over det ganske land. Vi funker sammen musikalsk, vi har samme syke humoren og jammen kan vi ikke prate om alvorlige ting også. Det er faktisk det vi gjør mest, og gamle Stagre er en reflektert herre med et stort hjerte. 

VENN er ordet som beskriver Rolf, for glem ikke hvor lite man spiller i forhold til det sosiale i løpet av 24 år! Rolf er en av mine beste venner, og det vet vi begge at vi alltid kommer til å være. Takket være god kjemi og gjensidig respekt har vi faktisk ALDRI hatt store konflikter i de 24 årene!!! Småkrangling, diskusjoner og litt hakking deriimot… hører et langt ekteskap til! 

Rolf er ikke på Facebook, han er knapt innom internettet. Kan dere derfor gjøre meg en tjeneste? Send ham en sms på 480 94 231 og skriv: «Jeg vil ønske grevlingen en riktig god jul, hilsen…(og navnet ditt). »

Rolf og meg møter dere på CornelisCabaret på Najaden i august, da har vi 15-årsjubileum! 

Dett var dett, som Fleksnes ville sagt det. Takk for følget i denne kalenderen, den kommer sikkert igjen neste år…! God Jul, ta vare på hverandre – og framsnakk mye i 2020!!!